Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Индивидуални вежби

Индивидуалните вежби спаѓаат во делот на рехабилитационите третмани подготвени од професионалниот тим на физиотерапевти и стручни тренери на Play Fit Move Wellness.

Се подготвува индивидуален план на вежби за превенција и третман на сите спортски повреди.