Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Компекс терапија

Компекс терапија е водечка светска технологија за електростимулација на мускулите и има посебно место во професионалниот спорт и рехабилитација во последните неколку години.

Претставува одлична можност за зголемување на мускулната маса, зголемување на физичката кондиција и најважно, рехабилитација по спортска повреда. Компекс терапијата го забрзува заздравувањето во пост-оперативниот период. Ја намалува болката и ја зголемува јачината на мускулот за 30 %. Compex апаратите ја тонираат и ја зацврстуваат мускулатурата, го зголемуваат протокот на крв и лимфа низ крвните садови во мускулите.

Сите детални информации за овој третман можете да ги добиете на 075 255 925.