Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

НАШИОТ ТИМ НА ЕКСПЕРТИ

Сите наши колеги се висококвалификувани и искусни професионалци, експерти во својата област кои секогаш работат во тим со цел да Ви го обезбедат најефикасниот можен третман

Фитнес инструктор

Тодоровски Младен – фитнес експерт и нутриционист познат и како “Цапо” Една од неговите најпознати изреки е: “Вежбањето е коњ, исхраната топ. Здружени заедно тие се хамбургер!”

фитнес тренер за групни и персонални тренинзи

Филип Јанковски

Фитнес инструктор

        Професор по физичко и здравствено образование. Добитник на повеќе медали во различни дисциплини во пливање, NSCA и Technogym master trainer сертификати, искусен тренер по функционален фитнес. Сопственик на две студија за групни фитнес тренинзи и спа […]

a

СПА ЦЕНТАР

a

ФИТНЕС СТУДИО

a

РЕХАБИЛИТАЦИЈА