Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Нашата понуда

Масажи

Видете ја понудата на масажи

Спа

Видете ја понудата на спа третмани

Рехабилитација

Видете ја понудата на рехабилкитација