Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Парцијална масажа

Парцијалната масажа – е насочена на одреден дел од телото. Спротивно на масажата на цело тело, парцијалната масажа се концентрира на одреден дел на кој што е потребна најголема интервенција со цел целото тело да се доведе до хармонија, релаксација и внатрешен мир.

Парцијалната масажа има за цел решавање на конкретен проблем. За оваа масажа се употребуваат квалитетни масла кои се многу важни за истата да биде ефективна. Парцијалната масажа ја зголемува флексибилноста на телото, овозможува длабока релаксација и Ви дава чувство на леснотија.

Времетраење на третманот: 30 минути.