Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Хидротерапија

Хидротерапија или уште се нарекува терапија со вода, претставува метод на лекување при кој се користи поволното дејство на водата( ладна топла, водена пареа) врз севкупната состојба на организмот. Хидротерапијата е докажана како високо-ефикасна форма на природна терапија која го стимулира ендрофинот кој пак Ви помага во контролирањето на болката и намалувањето на притисокот.

Дали ви треба поддршка во која било од овие области?

Пред да започнете со рехабилитација потребно е да се направи преглед и процена на пациентот, односно се прави процена на функционалниот статус, односно дали има нарушувања во функционирањето на пациентот, дали постои попреченост и онеспособеност, врз основа на што се прави план и програма за рехабилитација, се ординираат разни физикални агенси, тераписки вежби, работна терапија, терапија во вода, масажа, итн. Исто така, физијатарот препишува ортопедски помагала и лекови, спроведува советување и едукација на пациентите и на членовите на семејството на лицата со онеспособеност, итн.
КОМПЕКС ТЕРАПИЈА
Парцијална масажа

Името зборува за себе. Парцијална (одредени делови на телото) масажа е насочена посебно кон одреден дел од телото.

ИНДИВИДУАЛНИ ВЕЖБИ
КРИОТЕРАПИЈА
КИНЕЗИТЕЈПИНГ
ВЕЖБИ ЗА ИСТЕГНУВАЊЕ

3 ЧЕКОРИ ДО НАС

1

СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТ СО НАС

2

ЗАКАЖЕТЕ КОНСУЛТАТИВЕН СОСТАНОК

3

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПАКЕТ

ДАЛИ СТЕ СПРЕМНИ ЗА НАРЕДНИОТ ЧЕКОР?

Посетете не и сменете го вашиот начин на живот засекогаш