Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Blog

Хидротерапија или уште се нарекува терапија со вода, претставува метод на лекување при кој се користи поволното дејство на водата( ладна топла, водена пареа) врз севкупната состојба на организмот. Хидротерапијата е докажана како високо-ефикасна форма на природна терапија која го стимулира ендрофинот кој пак Ви помага во контролирањето на болката и намалувањето на притисокот.Вежбите во вода се идеален начин за вежбање на зглобовите и мускулите. Водата им дава поддршка на зглобовите и го намалува притисокот врз нив со што го подобрува движењето и дејствува како отпор за вежбање на мускулите.

Leave a Comment: