Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

a
Price List
  /    /  Price List

Hatha Yoga

Massage Relax
$ 50

Lorem ipsum dolor sit amet

Detox Massage
$ 65

Lorem ipsum dolor sit amet

Yoga Class
$ 45

Lorem ipsum dolor sit amet

Oil Massage
$ 55

Lorem ipsum dolor sit amet

Yoga

Yoga Class
$ 5

Lorem ipsum dolor sit amet

Massage Relax
$ 9

Lorem ipsum dolor sit amet

Detox Massage
$ 8

Lorem ipsum dolor sit amet

Massages

Massage Relax
$ 7

Lorem ipsum dolor sit amet

Oil Massage
$ 5

Lorem ipsum dolor sit amet

Detox Massage
$ 6

Lorem ipsum dolor sit amet