Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Што е функционален тренинг?

Функционалниот тренинг или функционално движење, ги насочува вашите мускули да работат заедно и ги подготвува за секојдневни задачи со стимулирање на обични движења кои што може да ги правите дома, на работа или при спортска активност. Движењата како што се чучњеви, истегнување, влечење и кревање ќе бидат олеснети преку функционалниот фитнес интегриран во вашата рутина за вежбање.

Индивидуални и Групни тренинзи

ФУНКЦИОНАЛНИ ТРЕНИНЗИ

Функционален тренинг
мкд 1200

Два пати неделно

Функционален тренинг
мкд 1500

три пати неделно

Функционален тренинг
мкд 2000

четири пати неделно

Индивидуален тренинг
мкд 600

еден час

НАШИОТ ТИМ НА ЕКСПЕРТИ

Фитнес инструктор

Тодоровски Младен – фитнес експерт и нутриционист познат и како “Цапо” Една од неговите најпознати изреки е: “Вежбањето е коњ, исхраната топ. Здружени заедно тие се хамбургер!”

Фитнес инструктор

        Професор по физичко и здравствено образование. Добитник на повеќе медали во различни дисциплини во пливање, NSCA и Technogym master trainer сертификати, искусен тренер по функционален фитнес. Сопственик на две студија за групни фитнес тренинзи и спа […]

фитнес тренер за групни и персонални тренинзи

Филип Јанковски