Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Базен

Базенот во СПА центарот на PLAY FIT MOVE Wellness е со должина од 15 метри, длабочина 1,60 метри и идеална температура од 27-30 степени која Ви овозможува да уживате, да се релаксирате и рекреирате.

 

Базенот нуди најдобри услови за секој посетител, со беспрекорно чиста вода, која што се одржува со најсовремена технологија.

Уживањето во неговите благодети е загарантирано.

Категорија:

Date: