Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Не ја пропуштајте можноста да уживате во магијата на COMPEX во PLAY FIT MOVE Wellness!

 

Водечката светска технологија за електростимулација на мускулите COMPEX достапна е во PLAY FIT MOVE Wellness за најбрза спортска рехабилитација, но и за секој оној кој посакува обликувано, спортско тело и пред сè врвни резултати!!!
#COMPEX е одлична можност за зголемување на мускулна маса, зголемување на физичката кондиција и најважно рехабилитација по спортска повреда. Го забрзува заздравувањето во пост-оперативниот период, ја намалува болката и ја зголемува јачината на мускулот за 30 %.

Категорија:

Date: