Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Парцијална масажа

Парцијалната масажа е насочена конкретно на одреден дел од телото. Служи за ослободување на напнатоста од кој било дел од телото за кратко време.

За парцијалната масажа се употребуваат квалитетни масла кои се многу важни за посакуваниот ефект од истата. Со парцијалната масажа се намалува стресот, доаѓа опуштање на телото, се зголемува флексибилноста на телото и се овозможува длабока релаксација.

Парцијалната масажа се применува на барање на клиентот и се однесува на третман на одреден дел од телото (раце, нозе, стапала, грб, глава), сè  со цел масираниот дел дополнително да се опушти, а со самото тоа да се овозможи хармонично функционирање на целиот организам.

Закажете го Вашиот термин на 075 255 925.

Категорија:

Date: