Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Рефлексологија

 

Рефлексологија (foot massage) претставува холистички третман, кој вклучува масажа и аплицирање на притисок на одредени рефлексни точки на стапалата. Според оваа древна наука, рефлексните точки се поврзани со одделни специфични органи од телото, па стимулацијата на конкретните зони со помош на масажа, Ве носи до многубројни здравствени придобивки како намалување на болката, подобрување на функцијата на локомоторниот систем, ослободување од стресот и побрзо опоравување при одредени заболувања или по повреда, особено доколку се афектирани рацете и нозете.

Рефлексологијата го подобрува квалитетот на животот, посебно влијае на работата на организмот, го подобрува здравјето на организмот а резултатите од рефлексолошките техники се видливи веднаш.

Рефлексологијата исто така е успешна и во дијагностицирање на состојбите во организмот.

Закажете го Вашиот термин на 075 255 925.

Категорија:

Date: