Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Кажете им збогум на болките со помош на нашите добро подготвени рехабилитациони третмани за постоперативни и хронични болести.

PLAY FIT MOVE Wellness се грижи за Вашето здравје и Ви овозможува:
▪︎ Хидротерапија
▪︎ Парцијална масажа
▪︎ Компекс терапија
▪︎ Индивидуални вежби
▪︎ Вежби за истегнување
▪︎ Криотерапија
▪︎ Кинезитејпинг

Категорија:

Date: