Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Џакузи

Џакузито е совршено место како за ментална, така и за физичка релаксација. Оваа супериорна технологија која ги спојува топлината, водата и воздухот во единство Ви овозможува опуштање на мускулите, подобра циркулација, отстранување на стресот, освежување, подмладување, намалување на болка и помага во отстранување на несоница. Топлата вода и водената масажа ги прошируваат крвните садови со што ја зголемуваат температурата на телото и ја подобруваат циркулацијата.

Уживајте во благодетите кои Ви ги овозможува нашиот СПА центар.

Категорија:

Date: