Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Антистрес

Ароматерапија (антистрес) масажа, претставува сеопфатна масажа во која се применуваат етерични масла, масажа која го негува умот, духот и телото на човекот. Ароматерапијата ќе Ве ослободи од стрес,напнатост и делува терапевтски. Оваа масажа ќе Ви овозможи максимална и целосна релаксација, но и едно часовно уживање. Ароматерапијата е особено ефективна кај стресот, напнатоста и психосоматските проблеми, мускулните и ревматските болки, пореметувања во варењето на храната, проблемите кај жената, како што се ПМС, тегобите на менопаузата и депресијата по породувањето.

Овој третман опфаќа масажа на:

  • Лицето, главата и скалпот
  • Вратот и рамениот појас
  • Градниот кош и стомакот
  • Рацете и нозете, вклучително дланките и стапалата
  • Грбот

Оваа лесна ритмична масажа е услов за антистрес и опуштање и за враќање на природната хармонија на духот и телото. Етеричните масла допринесуваат за дополнително освежување и потполно опуштање од секојдневните проблеми, а Вие ќе поминете еден незаборавен момент од Вашиот живот! Времетраењето на третманот е 60 минути. Закажете го Вашиот термин на 075 255 925.

Категорија:

Date: