Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

a
ОСНОВЕН БАЛАНС
  /    /  ОСНОВЕН БАЛАНС

ОСНОВЕН БАЛАНС

Секој член на нашиот персонал е воден од страст да ве поттикне да го подобрите вашето здравје.

Категорија:

Date:

Tags: