Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Hot Stone Масажа

Hot stone масажата е една од најстарите масажи која се користи низ светот. Мазни и загреани вулкански камења се редат по телото, при што мускулите се опуштаат и се намалува болката. Нивната топлина ја подобрува циркулацијата, ги размекнува тврдите ткива и напнати мускули, со што се подобрува подвижноста во зглобовите. Го ослободува телото од напнатост во мускулите, при депресија, несоница, анксиозност. Помага при ублажување на симптомите од  реума. Ги ублажува болките во грбот.

Комбинацијата со лековити етерични масла ја забрзува циркулацијата, ги опушта напнатите мускули и тетиви, го подобрува метаболизмот, ја стимулира детоксикацијата, организмот се ослободува од стрес и болка.

„HOT STONE“ масажата претставува масажа во која употребуваме сет од 54 загреани вулкански камења, кои со својата топлина ги овозможуваат сите ефекти на масажата.

Закажете го Вашиот термин на 075 255 925.

Категорија:

Date: