Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

a
УМСТВЕНА РЕЛАКСАЦИЈА
  /    /  УМСТВЕНА РЕЛАКСАЦИЈА

Умствена релаксација

Го поттикнува лачењето на хормонот серотонин, кој е хормон на среќата.

Категорија:

Date:

Tags: