Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

a

Релаксирачки масажи

  /    /  Релаксирачки масажи

АРОМАТЕРАПИЈА

Користење ароматски билки со цел да се дојде до ментална и физичка благосостојба. Тие најчесто се користат со инхалација, во вид на купки или како масла што се користат за масажа како дел од алтернативната медицина, која веќе е прифатена гранка на конвенционалната медицина. Ароматерапијата, исто така, се нарекува и терапија со есенцијални масла, кои се сконцентрирана течност добиена најчесто преку дестилација на некои видови билки.

Категорија:

Date:

Tags: