Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

a
Ревитализација на телото
  /    /  Ревитализација на телото

РЕВИТАЛИЗАЦИЈА

Ослободување од стрес,намалување на грбната болка,ослободување на вкочанетоста и болката во мускулите.

Категорија:

Date:

Tags: