Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Tерапевтска масажа

Терапевтската масажа во Play Fit Move Wellness ја изведува стручно едуцирано лице – физиотерапевт, со одлично познавање на анатомијата на мускулоскелетниот систем, циркулаторниот, лимфниот и нервниот систем. Оваа масажа се применува за нормализирање на функциите на заболените органи и системи, при болки во ’рбетот, зглобовите, горните и долните екстремитети, спортските повреди, при проблеми од невролошки каракер, состојби по операции, анемичност, психолошки проблеми и други состојби на нарушен биланс на организмот. Терапевтската масажа особено им се препорачува на оние кои во текот на целото работно време се на компјутер или во друга седечка положба и на оние кои целото работно време го поминуваат во стоење. Оваа масажа е идеален начин за ревитализација на целото тело.

Резервирајте го Вашиот термин на 075 255 925.

Категорија:

Date: