Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

КУПИ

РЕЛАКСАЦИОНА МАСАЖА

1,500 ден

РЕЛАКСАЦИОНА МАСАЖА ве ослободува од стресот кој е акумулиран во вашето тело, посебно во пределот кај грбот и рамењата.

Description

РЕЛАКСАЦИОНА МАСАЖА ве ослободува од стресот кој е акумулиран во вашето тело, посебно во пределот кај грбот и рамењата. Истата претставува склоп на различни техники.  Се работи со цел да се овозможи физичко и психичко опуштање, баланс на духот и телото. Ослободување од токсини, подобрување на циркулацијата, го подобрува тонусот на кожата и мускулите.