Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

КУПИ

СПА ТРИ МЕСЕЦИ

11,350 ден

КВАРТАЛЕН БИЛЕТ ЗА СЕКОЈДНЕВНО КОРИСТЕЊЕ НА СПА РЕСОРТОТ

SKU: 020 Категорија Tag:

Опис

ВРЕМЕТРАЕЊЕ ДО 3 ЧАСА

Забелешки

Weight 1 kg
Dimensions 10 × 10 × 15 cm