Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

КУПИ

ДНЕВНА КАРТА

600 ден

ВРЕМЕТРАЕЊЕ ДО 3 ЧАСА

Out of stock

SKU: 009 Category: Tag: