Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

КУПИ

HOT STONE МАСАЖА

2,400 ден

Масажата со топли вулкански камења е добро позната во целиот свет. Таа е масажа со богата историја и традиција. Природно измазнетите камења со вулканско потекло се употребуваат како помагала во масажата. Нивната топлина овозможува максимално опуштање. Комбинацијата со лековити етерични масла ја забрзува циркулацијата, ги опушта напнатите мускули и тетиви, го подобрува метаболизмот и ја стимулира детоксикацијата.

SKU: 014 Category: Tag:

Description

ВРЕМЕТРАЕЊЕ 2 ЧАСА