Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

КУПИ

СПА 1 МЕСЕЦ

3,200 ден

КОРИСТЕЊЕ НА СПА РЕСОРТОТ 2 ПАТИ НЕДЕЛНО

SKU: 018 Category: Tag:

Description

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА УСЛУГАТА ДО 3 ЧАСА

Additional information

Weight 1 kg
Dimensions 10 × 10 × 15 cm