Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Oil
Massages

30% OFF

Spa
Weekend

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Detox
Therapies

+ SAUNA