Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Еми Поп Јорданова

Еми Поп Јорданова

Професионално занимавање со одбојка 15 години. Учество на балкански првенства со националниот тим во младинска и сенирска категорија. Две години искуство како инструктор за пилатес и функционален тренинг.