Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Филип Јанковски

Филип Јанковски

Филип Јанковски

фитнес тренер за групни и персонални тренинзи
24 години Дипломиран физиотерапевт, фитнес тренер за групни и персонални тренинзи, рехабилитација и рехабилитација на спортисти и спортски повреди