Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

 

 

 

 

Професор по физичко и здравствено образование. Добитник на повеќе медали во различни дисциплини во пливање, NSCA и Technogym master trainer сертификати, искусен тренер по функционален фитнес. Сопственик на две студија за групни фитнес тренинзи и спа центар PLAY FIT MOVE Wellness

 

 

С

Ѓорѓи Спасов

Фитнес инструктор
Главен инструктор и персонален тренер
email: g.spasov@playfitmovewellness.com.mk
education: Факултет за физичко образование, спорт и здравје - Скопје