Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Контакт

Нашиот СПА Центар

Нашиот СПА Центар работи секој ден од 09.00 - 22.00 часот
телефон. 075255925