Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

КАДЕ ШТО ЕЛЕГАНЦИЈАТА ЖИВЕЕ

Ако се прашувате како секој ден да Ви стартува релаксирано, без стрес, со уживање а притоа сето тоа да влијае позитивно на Вашето здравје, убавина, енергија, на Вашиот имунитет, ние го имаме одговорот.

Спа е кратенка од „sanus per aquam“ што во превод значи „здравје кое доаѓа од водата“. Во пракса тоа значи дека СПА центарот се базира на вода (идеално би било да е термална или лековита, но тоа не е секогаш случај) .

Редовното масирање и интензивната нега во целост му помагаат на вашето тело и здравје.

Рехабилитацијата дава можност за лекување пациенти кои од кои било причини не смеат да примаат лекови или да подлежат на хируршки третман, пациенти со хронични заболувања или пациенти со ограничени, односно изгубени моторни функции. Истата се применува и по извршена операција заради враќање на нормалните функции на телото, односно кога постои ризик од прогресирање на болеста.

Терминот фитнес најнапред се однесува на целосната состојба на човековиот организам, т.е. подразбира благосостојба на организмот како резултат на вежби и исхрана.

НАШИОТ ФИТНЕС ЦЕНТАР

Мотивацијата за вежбање секогаш треба да биде подобрување на целосната благосостојба на организмот.

СКОПЈЕ – ХОТЕЛ ТЦЦ ПЛАЗА

Булевар 8. Септември 2/2

Скопје 1000

Е-пошта: contact@playfitmovewellness.com
Телефон: 38975255925

СОРАБОТНИЦИ