Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

a
Pricing Table
  /    /  Pricing Table
 • Basic
 • $ 19
  month
  • Relax Massages
  • Spa Voucher
  • Free Yoga Classes
  • Free Pool Access
 • Professional
 • $ 59
  month
  • Relax Massages
  • Free Pool Access
  • Spa Voucher
  • Free Yoga Classes
 • Ultimate
 • $ 79
  month
  • Yoga Classes
  • Spa Voucher
  • Free Pool Access
  • Relax Massages
 • Basic
 • $ 19
  month
  • Relaxation Massages
  • Spa Voucher
  • Free Yoga Classes
  • Unlimited Sauna Access
  • Free Pool Access
 • Professional
 • $ 59
  month
  • Relaxation Massages
  • Spa Voucher
  • Free Pool Access
  • Free Yoga Classes
  • Unlimited Sauna Access