Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

a
Process
  /    /  Process
1

Get in Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit eiusmod.

2

Coaching Session

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit eiusmod.

3

Select Your Package

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit eiusmod.

1

Call Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit eiusmod.

3

Select Your Package

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit eiusmod.

2

Coaching Session

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit eiusmod.