Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Рехабилитациони третмани во PLAY FIT MOVE Wellness!

  • Криотерапија или ладна терапија ги стеснува крвните садови и ја намалува метаболичката активност, што доведува до пад на отоците и пад на ткивата. Кога по напорен тренинг ќе направите криотерапија, Вашите ткива се загреваат и доаѓа до побрзо течење на крвта. Исто така, ладната терапија покрај тоа што го спречува воспалението, помага да се ослободат метаболичките деривати од мускулите.
  • Индикации за примена на криотерапија се: затворени повреди, болка и оток кај воспаление на зглобовите, промена на мускулниот тонус кај заболување на централен нервен систем.

Категорија:

Date: