Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

КУПИ

ПАРЦИЈАЛНА МАСАЖА

800 ден

SKU: 005 Category: Tag:

Description

ВРЕМЕТРАЕЊЕ 30 МИНУТИ