Oтсега вежбањето и грижата за вашето тело може да ја надополните со дополнителна нега со професионални масажи и релаксација во луксузно опремениот СПА центар.

389 75 255 925
info@playfitmove.com.mk

Тодоровски Младен – фитнес експерт и нутриционист познат и како “Цапо” Една од неговите најпознати изреки е: “Вежбањето е коњ, исхраната топ. Здружени заедно тие се хамбургер!”

Тодоровски Младен

Фитнес инструктор